Verifikimi Moshës
A jeni mbi 18 vjeç dhe përdorues i produkteve që përmbajnë nikotinë?
Konfirmo
Posta FALAS për blerjet mbi 1,000L
Rreth Evapify Albania Evapify Group është një rrjet kompanish globale me bazë në Poloni që si aktivitet primar ka shitjen dhe distribuimin e VAPES, me degë në vende të ndryshme në Evropë ndërsa që nga muaji Prill 2022 operon me shitje edhe në Shqipëri.
80+
Shije të ndryshme
600
600 puffs
1000+
Te shitjes
0,2%
Nikotine
Alternativa më pak të dëmshme të nikotinës për shëndetin e konsumatorëve.
Gama e produkteve përfshinë, dy Brendet kryesore Crystal dhe Geek Bar, top brende Evropiane të prodhuara sipas standardeve Evropiane që kanë në qendër kënaqësinë dhe shëndetin e konsumatorit.
Rrjetin e pikave shitëse
në tërë Shqipërinë
Rrjeti i Evapify Albania konsiston në më shumë se 1000 pika
shitëse në territorin e Shqipërisë dhe ofron të gjithë gamën e produkteve Evapify.
Bëhu Partner Për Shitje
Free Shipping
Për blerjet mbi 1000L
Mbështetje 24/7
Ekip i përkushtuar
Blerje të Sigurta
Ne kemi prioritet sigurinë tuaj
Bli Online
Platformë e lehtë për përdorim
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave