Verifikimi Moshës
A jeni mbi 18 vjeç dhe përdorues i produkteve që përmbajnë nikotinë?
Konfirmo
Posta FALAS për blerjet mbi 1,000L
Kontakti Ju lutem përdorni formën e mëposhtme për të na kontaktuar
Emri dhe Mbiemri
Email
Numri i telefonit
Mesazhi
Dërgo
Departamenti i Financave
[email protected]

Departamenti i Shitjes
[email protected]

Departamenti i Marketingut & Administratës
[email protected]

Adresa

Rruga Selita e Vjeter, Pallati M&S Constuction Kati -3, 1000 Tirana, Shqipëri
[email protected]
+355 69 7000 919
Free Shipping
Për blerjet mbi 1000L
Mbështetje 24/7
Ekip i përkushtuar
Blerje të Sigurta
Ne kemi prioritet sigurinë tuaj
Bli Online
Platformë e lehtë për përdorim
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave