Verifikimi Moshës
A jeni mbi 18 vjeç dhe përdorues i produkteve që përmbajnë nikotinë?
Konfirmo
Posta FALAS për blerjet mbi 1,000L
Bëhu Partner Rrjeti i Evapify Albania konsiston në më shumë se 1000 pika shitëse
në territorin e Shqipërisë dhe ofron të gjithë gamën e produkteve Evapify.
Mirësevini në familjen e Evapify Shënim*- Ju mund te bëheni partner si shitës individual, ose të aplikoni përmes biznesit tuaj.
Emri dhe Mbiemri*
Adresa*
Qyteti
Numri i telefonit*
Të dhënat e biznesit (nëse po aplikoni si biznes)
Adresa
Nr. unik identifikues i biznesit
Ngarkoni një fotografi të biznesit tuaj
Ngarko dokumentin
Ju lutem ngarkoni dokumentin e kërkuar
Apliko
+355 69 7000 919
Rruga Selita e Vjeter, Pallati M&S Construction Kati -3 1000 Tirana, Shqipëri
Free Shipping
Për blerjet mbi 1000L
Mbështetje 24/7
Ekip i përkushtuar
Blerje të Sigurta
Ne kemi prioritet sigurinë tuaj
Bli Online
Platformë e lehtë për përdorim
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave