Verifikimi Moshës
A jeni mbi 18 vjeç dhe përdorues i produkteve që përmbajnë nikotinë?
Konfirmo
Posta FALAS për blerjet mbi 1,000L
Pikat e shitjes
Tirana East Gate (TEG) - Kati 2
K3, Sauk, 1045
Tirana
+355 (0)69 7000 919
Working Hours: 09:00-21:00
Qendra Tregtare Univers (QTU) - Kati 1
Rr. Nacionale Tirane-Durres, 1050
Tirana
+355 (0)69 7000 919
Working Hours: 09:00-21:00
Toptani Shopping Center - Kati 1
K3, Sauk, 1045
Tirana
+355 (0)69 7000 919
Working Hours: 09:00-21:00
Ring Center - Kati 0
Ring Center, Sheshi Karl Topia, 1000
Tirana
+355 (0)69 7000 919
Working Hours: 09:00-21:00
Myslym Shyri
Rruga Myslym Shyri 4-5
Tirana
+355 (0)69 7000 919
Working Hours: 09:00-21:00
Free Shipping
Për blerjet mbi 1000L
Mbështetje 24/7
Ekip i përkushtuar
Blerje të Sigurta
Ne kemi prioritet sigurinë tuaj
Bli Online
Platformë e lehtë për përdorim
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave