Verifikimi Moshës
A jeni mbi 18 vjeç dhe përdorues i produkteve që përmbajnë nikotinë?
Konfirmo
Posta FALAS për blerjet mbi 1,000L
Kompania e vetme europiane që sjell “vape” në Shqipëri, cila është Evapify?
				

Kompania e vetme që sjell “vapes” në vendin tonë është Evapify, që operon në 13 shtete europiane.

Evapify njihet si kompania me rritjen më të madhe në botë në industrinë e vape, më e suksesshmja në distribuimin e këtij produkti në nivel global.

Evapify operon në Zvicër, Portugali, Spanjë, Greqi, Poloni, Kroaci, Letoni dhe në të gjithë Ballkanin, duke shitur vetëm produkte me certifikimin europian TPD. Crystal rezultoi produkti me rritjen më intensive në Evropë dhe Mbretërinë e Bashkuar gjatë vitit 2022.

Në Shqipëri janë katër pika zyrtare të shitjes, në TEG, QTU, Ring dhe Toptani, ku ofrohet një gamë e gjerë produktesh. Janë dhjetëra shije që ofrohen në versionet me dhe pa nikotikë.

Free Shipping
Për blerjet mbi 1000L
Mbështetje 24/7
Ekip i përkushtuar
Blerje të Sigurta
Ne kemi prioritet sigurinë tuaj
Bli Online
Platformë e lehtë për përdorim
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave