Verifikimi Moshës
A jeni mbi 18 vjeç dhe përdorues i produkteve që përmbajnë nikotinë?
Konfirmo
Posta FALAS për blerjet mbi 1,000L
Certifikata TPD, garancia për sigurinë dhe cilësinë e produkteve “vape”
				

Para se të konsumoni cigare elektronike me avullosje, është e rëndësishme të siguroheni fillimisht për garancinë e produktit.

Së fundi në tregun tonë kanë hyrë dhjetëra lloje cigaresh “vape”, jo të gjitha janë brenda standardeve. Ju mund të kërkoni dokumente që konfirmojnë se përmbajtja e “vape”, elementët elektrikë dhe proceset e prodhimit janë në përputhje me rregulloren.

Një ndër këto dokumente është certifikata “TPD”, e cila i referohet pajtueshmërisë me Direktivën për Produktet e Duhanit të Bashkimit Evropian. Si rrjedhojë, ofron garanci për sigurinë dhe cilësinë e produktit.

Në vendin tonë, janë produktet e Evapify, Crystal Original që e disponojnë këtë certifikatë. Cigaret vape nga Evapify përmbushin kërkesat e certifikimit, duke ofruar produkte cilësore dhe të sigurta.

Crystal Original është testuar dhe certifikuar në Mbretërinë e Bashkuar, duke u renditur si produkti i dytë më i shitur.

Free Shipping
Për blerjet mbi 1000L
Mbështetje 24/7
Ekip i përkushtuar
Blerje të Sigurta
Ne kemi prioritet sigurinë tuaj
Bli Online
Platformë e lehtë për përdorim
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave